Pokud vás zaujalo představení Sid Meier's Civilization 7, které proběhlo v rámci červnového Summer Game Festu, a netrpělivě očekává záběry z hraní, tak se jich už brzy dočkáte. Společnosti Firaxis Games a 2K Games potvrdily, že něco ukážou na Gamescom 2024: Opening Night Live a hned poté nabídnou detailnější ukázku.

Slavnostní zahájení veletrhu Gamescom v Kolíně nad Rýnem se uskuteční 20. 8. od 20:00 středoevropského času. Prezentace sedmé Civilizace bude od 22:30 na Twitchi. Těšit se máme na více než 20 minut. Během nich uvidíme gameplay záběry a dozvíme se detaily o nových funkcích a inovacích.

Titul vás vyzve, abyste postavili tu největší říši, jakou kdy svět viděl. „Vládněte jako jeden z mnoha legendárních vládců historie. Vybudujte svou civilizaci, stavte města a architektonické divy, abyste si rozšířili území, dobývali svět a spolupracovali s konkurenčními civilizacemi ve snaze dosáhnout prosperity. Objevujte vzdálené kouty neprozkoumaného světa. Postavíte říši, která odolá zkoušce času?“ ptá se popisek.

Pokud se na německý veletrh chystáte, tak od 21. do 25. 8. tam Sid Meier’s Civilization VII najdete. Hra vyjde někdy v roce 2025 na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.