Ukrajinské studio Frogwares má před vydáním jednu z posledních šancí zaujmout fanoušky a přemluvit je, aby si předobjednali Sherlock Holmes: The Awakened. Hra vychází v úterý 11. 4. tohoto roku na PC, PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One a Switch. A právě to připomíná dnešní krátký launch trailer.

V tomto detektivním dobrodružství se Sherlock Holmes setkává s hororovými hrůzami Cthulhu. Titul se zaměřuje na mladého Sherlocka, jenž s Watsonem podnikne první společný velký případ.

„Vyšetřete sérii záhadných zmizení souvisejících s temnou sektou, která uctívá prastarého boha. Pokud nezpřetrháte jejich šílené plány... budete vy i celý svět čelit nepředstavitelným následkům,“ varuje tisková zpráva.

„Právě v tomto příběhu Sherlock pozná, co je to skutečný strach. Racionálně uvažující muž bude čelit nadpozemské bytosti, jejíž existence popírá veškerou logiku. Honba za odhalením pravdy Sherlocka dovede až na samotnou hranici šílenství. Jde o jediný jeho příběh, který Watson nikdy nezveřejnil,“ dodávají autoři.

Opakování je matka moudrosti: ve hře Sherlock Holmes: The Awakened nebudou chybět české titulky.