Šestiminutový gameplay trailer vznikl s cílem ukázat vše podstatné, co na hráče čeká v nadcházející open-world akci Saints Row. Se svými kamarády nezaložíte ledajaký pouliční gang, nýbrž instituci a pustíte se do šílené a nebezpečné jízdy v rozsáhlém městě Santo Ileso, kde vládnou různorodé frakce, včetně Los Panteros, The Idols a Marshall Defence Technologies.

Po boku tří kamarádů budete budovat svou základnu, věhlas a kriminální postavení ve městě. Právě na vaše kamarády a nepřátele se dnešní video zaměřilo nejvíce. Tak se s nimi seznámíme.

Prvním z nich je Eli, klidný a chladný člověk a mozek celé vaší operace. Je to on, kdo investuje vaše těžce vydobyté, špinavé peníze a udržuje podnik v chodu. Neenah je únikový řidič skupiny a upravuje všechna vaše vozidla. Nakonec je tu Kevin, kuchař bez košile, jenž se stará o to, aby se všichni dobře najedli.

Vedle hlavních frakcí ve městě je tu osamělý zabiják, který touží po tom, abyste se nikdy neprosadili.

Více informací si o hře přečtěte v našem detailním článku, kde jsme sepsali dojmy zahraničních kolegů. Saints Row vyjde 23. 8. s českými titulky na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.