Jeden titul si můžeme ze seznamu potenciálních odkladů vyškrtnout. Vývojáři ze studia Deep Silver Volition se na sociální síti pochlubili dokončením vývoje nadcházejícího restartu Saints Row. Hra je gold, což znamená, že je odeslána k certifikaci společnostem Sony a Microsoft a lisuje se na disky, aby 23. 8. tohoto roku mohla vyjít na PC a obě generace konzolí PlayStation a Xbox. Tuzemské hráče potěší české titulky.

V Saints Row se dostanete do fiktivního města Santo Ileso v srdci amerického jihozápadu. Ve světě plném zločinu, kde nemilosrdné frakce bojují o moc, se skupinka mladých přátel snaží rozjet vlastní zločinecký podnik, dostat se na vrchol a proslavit se na vlastní pěst. Jakožto budoucí Šéf založíte Svaté a vyrazíte do boje proti Los Panteros, Idolům a Marshallům, zatímco budete budovat své impérium na ulicích Santa Ilesa a soupeřit o kontrolu nad městem. Saints Row je vlastně příběh o start-upové firmě – akorát že náplní práce Svatých je zločin.

Pokud budete hrát na počítači, tak PC verze se bude prodávat pouze digitálně přes Epic Games Store. Minimálně budete potřebovat Windows 10 64bit, procesor Intel Core i3-3240 nebo AMD Ryzen 3 1200, 4 GB VRAM, 8192 MB RAM, grafickou kartu GeForce GTX 970 nebo AMD Radeon RX 480 a 50 GB volného místa na disku.