Dobré ráno. Pohodlně se usaďte a vychutnejte si při snídani, cestě do školy/práce nebo kdykoli jindy naši pravidelnou rubriku Stručně. Každé všední ráno v 5:30 (ve výjimečných případech později) vám přineseme to nejzajímavější z herního světa.

- Máte rádi spekulace? Podle nových nepotvrzených zpráv má být Grand Theft Auto 6 představeno koncem tohoto měsíce a odehrávat se ve Vice City s jedním mužským hrdinou. Předchozí fámy naznačovaly, že budeme hrát za muže a jeho sestru. Údajně se má GTA 6 točit kolem obchodování s drogami a kartelu a nabídnout multiplayer po vzoru GTA Online.

- Nvidia nebude sdílet novinky, které měla připravené pro GTC 2020. Po zrušení událostí plánoval zelený tým online tiskovou konferenci, která by proběhla 24. 3. Podle Jensena Huanga je to z důvodu pandemie koronaviru. Spekuluje se, že Nvidia nemá ještě hotový revoluční čip Ampere (7nm).

- Dnes v 18:00 uspořádá Nintendo další Indie World. Prostřednictvím zhruba 20minutového livestreamu nás seznámí s chystanými indie hrami pro Switch.

- CD Projekt RED také reaguje na situaci kolem šíření koronaviru. Polské studio finalizuje Cyberpunk 2077, ale zaměstnanci pracují z domova, což nemá mít vliv na datum vydání. Nadále platí, že očekávané akční RPG vyjde 17. 9. 2020 na PC, PS4 a Xbox One. Ve hře budou české titulky.

- Operační systém Windows 10 je nainstalován na miliardě zařízení. Microsoft dosáhl svého cíle o dva roky déle, než očekával.

- Monster Hunter World: Iceborne vyexpedoval více než 5 milionů kopií po celém světě, pochlubil se Capcom. Samotná série Monster Hunter překročila 62 milionů prodaných kusů.

- Měsíc po vydání Wolcen: Lords of Mayhem pracují vývojáři na optimalizaci hry a opravě chyb. Slibují také nové typy nepřátel, lepší vyvážení obsahu a zlepšení dovedností.

- Brzy se začne testovat PC verze Halo 2, která obohatí Halo: Master Chief Collection. Vypadá to, že vydání není daleko. Vývojáři to uvedli v blogovém příspěvku.

- Majitelé Borderlands 3 na Steamu mohou do 1. 4. 2020 bezplatně získat Gold Weapon Skins Pack.

- Modder JotunYmir vydal Coronavirus modifikaci pro Fallout: New Vegas. Mod přidává Bat Soup, její konzumací získáte koronavirus. Jakmile se tak stane, musíte přežít. To je vše. Pravděpodobně se podobný mod brzy objeví v Resident Evil 2 Remake.

- Pamatujete na ty posměšky s ledničkou a dalším vybavením, které lidé přirovnávali k designu Xboxu Series X? Oficiální twitterový účet Xboxu si vzpomněl na ledničku a porovnal rozměry ledničky a Xboxu Series X.

VYBRANÉ ČLÁNKY Z PŘEDEŠLÉHO DNE: