Nedávno jsme se dozvěděli, že byla premiéra devátého dílu filmové série Rychle a zběsile posunuta skoro o rok – konkrétně na duben příštího roku. Viníkem je, stejně jako u mnoha dalších připravovaných snímků, šířící se epidemie koronaviru COVID- 19.

Tento odklad ale poznamenal i plánované vydání hry Fast and Furious Crossroads, která se nám představila na loňských TGA. Titul měl vyjít už v květnu souběžně s filmem navzdory tomu, že doslovně nenásleduje jeho události. To se však vzhledem k situaci mění a nyní je značně nejisté, kdy vlastně hra vyjde.

Změnu v oficiálním vyjádření potvrdili vývojáři z Codemasters, kteří chtějí Crossroads posunout blíže filmové premiéře. Společnost BANDAI NAMCO pak hráče ujišťuje tím, že vývojový tým Codemasters i Slightly Mad Studios bude na dokončení titulu pracovat podle původního plánu. Případné datum vydání hry oznámí v pravý čas.

Kdy herní Fast and Furious vyjde, tedy zatím nevíme. Dle všeho bychom se jej však měli dočkat během prvního kvartálu příštího roku. To už pravděpodobně nejen na PC, PS4 a Xbox One, ale také na PS5 a Xbox Series X.