Pokud se hrdě hlásíte mezi fanoušky povedeného Hitmana 3 a kromě dalších novinek jste také očekávali letošní vydání rogue-lite režimu Freelancer, musím vás bohužel zklamat. Jak z nového oznámení víme, mód vyjde až příští rok.

Freelancer je vývojáři označován jako další evoluce Hitmana a nový způsob, jak hru hrát. Budeme v rámci něho znovu navracováni do lokací z celé trilogie, ale více sami za sebe. Budeme plnit sérii misí a zbavovat se cílů, ale za plnění úkolů budeme dostávat peníze, které poté můžeme investovat do vybavení.

Více jsme se o Freelancer a dalších věcech, které přišly/přijdou v letošním roce, rozepsali během jejich oznámení zde. Jak už ale bylo řečeno, Freelancer se bohužel odložil, a to na 26. ledna/januára příštího roku. Tedy se závěrem tzv. Year 2.

Koncem tohoto měsíce, konkrétně 27. 10., bychom se měli dočkat blogového postu Road to Freelancer #2, který by nám měl povědět nějaké další informace. V listopadu a prosinci nás budou poté čekat další články.

Společně s těmito zprávami byla každopádně odhalena roadmapa pro tento měsíc.

13. 10. dojde na nový odemykatelný předmět – všemocný banán – v rámci režimu Elusive Target Arcade. 20. 10. se můžeme v rámci escalation mise Mills Reverie ponořit do výzvy The Sandman k odemčení nového obleku. Nový oblek můžeme získat i v rámci nové výzvy Brother From Another Mother, která vyšla předevčírem a za její dokončení získáme oblek Agent 17's Signature Suit.

Do 17. 10. poběží Elusive Target The Politician, od 13. 10. do 23. 10. si budeme moci zdarma zahrát misi Landslide v Sapienze, 20. 10. nás čekají nové Featured kontrakty a od 28. 10. do 7. 11. poběží další Elusive Target, tentokrát The Appraiser.