Nový trailer představuje možnosti Ramba v Mortal Kombatu 11. Ikonická filmová postava se do krvavé bojovky podívá v rámci druhého Kombat Packu. Ten bude mít premiéru 17. 11. a kromě Ramba obsáhne DLC ještě Mileenu a Raina. Ve stejný den dorazí také Mortal Kombat 11 Ultimate, definitivní verze bojovky a majitelé Xbox One nebo PS4 verze budou moci bezplatně upgradovat na verzi pro Xbox Series X/S nebo PlayStation 5.

Rambo v traileru dokazuje, že nemá žádné přátele mezi civilisty. Vzhledově je podobný hollywoodské superstar. Sylvester Stallone se dokonce postaral o dabing.

Přečtěte si také: Warner Bros po úspěchu Hogwarts Legacy plánuje další hry ze světa Harryho Pottera

Pokud máte v plánu hrát Mortal Kombat 11 na nové generaci konzolí, tak vývojáři slibují podporu cross-play. Ta umožní hráčům na PS5, PS4, Xbox Series X/S a Xbox One bojovat proti ostatním hráčům na jiných platformách ve vybraných režimech.

Připomeňme, že první Kombat Pack přinesl do hry šest hratelných postav: Shang Tsung, Nightwolf, Sindel, Joker, Terminator T-800 a Spawn. A také 25 skinů. Mortal Kombat 11: Aftermath Expansion je zase první příběhové rozšíření s třemi hratelnými hrdiny (Fujin, Sheeva a RoboCop) a 10 dalšími skiny.