Avizované velké překvapení pro fanoušky Mortal Kombatu 11 je tady. Společnosti NetherRealm Studios a Warner Bros. Games oznámily druhý Kombat Pack s trojicí dalších postav a vylepšené verze pro novou generaci konzoli.

Mortal Kombat 11 prodával více než 8 milionů kusů, což z něj dělá nejrychleji prodávaný díl série. Není tak divu, že vývojáři chystají Kombat Pack 2 s novými hratelnými bojovníky. Těšit se můžete na Mileenu, Raina a Ramba. Ikonický voják speciálních sil bude mít podobu a hlas známého herce Sylvestera Stallona.

Na 17. 11. je pak naplánována Mortal Kombat 11 Ultimate edice. Prodávat se bude ve verzích pro PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch, PC a Google Stadia. Ultimate edice je finální verzí hry a obsáhne dříve vydaný dodatečný obsah, tedy oba Kombat Packy i expanzi Aftermath.

Současně bude Mortal Kombat 11 vylepšen pro PS5 a Xbox Series X/S. Vývojáři slibují dynamické rozlišení 4K, lepší vizuální kabátek nebo rychlejší načítání. Majitelé Mortal Kombat 11 nebo Mortal Kombat 11 Ultimate budou moci bezplatně upgradovat PS4 verzi na PS5, stejně tak Xbox One verzi na Xbox Series X/S.

Majitelé Mortal Kombatu 11 budou mít možnost si dokoupit Ultimate edici, případně jen Kombat Pack 2 nebo Aftermath Expansion.

Tisková zpráva slibuje také podporu Krossplay. Ta umožní hráčům na PS5, PS4, Xbox Series X/S a Xbox One bojovat proti ostatním hráčům na jiných platformách ve vybraných režimech.

Připomeňme, že první Kombat Pack přinesl do hry šest hratelných postav: Shang Tsung, Nightwolf, Sindel, Joker, Terminator T-800 a Spawn. A také 25 skinů. Mortal Kombat 11: Aftermath Expansion je zase první příběhové rozšíření s třemi hratelnými hrdiny (Fujin, Sheeva a RoboCop) a 10 dalšími skiny.