Tři hlavní hrdinové v příběhu Grand Theft Auto 5 byli překvapením a všichni očekávají, jak Rockstar překoná sám sebe u šestého dílu. To samo o sobě není jednoduché. Navíc se postupně ukazuje, že se ve známém studiu drží při zemi a příliš neblázní. Původně ale měli úplně jiné plány.

Dle neoficiálních informací měl Rockstar pro GTA 6 velmi ambiciózní plány. Údajně ve hře měly být čtyři hlavní postavy a příběh se měl odehrávat ve třech městech, prozradil Stephen Totilo ze serveru Axios.

Totilo navázal na nedávné informace od Jasona Schreiera z Bloombergu. Ten mluvil o mapě, která měla zahrnovat velké oblasti Severní a Jižní Ameriky. Pak ale bylo rozhodnuto soustředit se na fiktivní Miami a příběh dua ve stylu Bonny a Clyde. Zbytek si tvůrci mají schovat na později do pravidelných aktualizací s novými misemi a městy.

100 HODIN TÝDNĚ UŽ NE!

V Rockstaru v posledních letech dochází ke změnám, která mají za cíl zlepšit pracovní podmínky a zamezit velkým přesčasům, aby vývojáři mohli pracovat v klidu a neohrožovat své zdraví a rodinný život. K obratu dochází od vydání Red Dead Redemption 2. Na westernové akci měli dotyční pracovat 100 hodin týdně.

O jaká města mohlo jít? To ani od jednoho novináře nevíme. Před třemi lety se ale mluvilo o návštěvě Los Santos, Vice City a Liberty City, metropolí, které každý fanoušek série dobře zná.