Blíží se období na představení nových her. Experti kooperativních dobrodružství si připravuji půdy pod nohami a potvrzují, že po hitu It Takes Two pečou další originální herní značku.

Švédské studio Hazelight na sociální sítě umístilo fotku scénáře. Na té vyniká slovo co-op, které potvrzuje, že tajemný titul bude pokračovat v tradici těchto vývojářů. Kreativní ředitel Josef Fares dodal část názvu. Nová značka se bude jmenovat S*** ******N a vyjde v tomhle desetiletí.

Na tomhle studiu je mi sympatické, že se nebojí experimentovat a riskovat s novými značkami. Každý příběh dokáže uzavřít a jít dál. Každopádně, k představení by mohlo dojít v pátek 13. prosince/decembra v ranních hodinách na The Game Awards 2024.

Pokud si lámete hlavu nad názvem, tak dataminer billbil-kun dnes dopoledne odhalil, že by se hra měla jmenovat Split Fiction a ve vývoji je minimálně dva roky.

It Takes Two vyšlo v březnu/marci 2021 a prodalo více než 20 milionů kusů. Předtím švédský tým vytvořil kooperativní dobrodružství A Way Out zaměřené na dva zločince, co utíkají z vězení.