Kooperativní dobrodružství rozhádaných rodičů je velice úspěšné. Studio Hazelight se na sociálních sítích pochlubilo dalším překonáním prodejního milníku. Vývojáři děkují hráčům za podporu. Chystají nový projekt.

It Takes Two se prodalo více než 20 milionů kopií. V březnu/marci tohoto roku bylo hlášeno přes 16 milionů kusů. Takže hra z roku 2021 se nadále velice dobře prodává a mezi hráči je o ni zájem.

„Jsme vděční každému, kdo si užil čas strávený s Codym a May,“ napsali vývojáři. Počet hráčů, kteří si hru zahráli bude ale vyšší. Stačí totiž, aby It Takes Two vlastnil váš kamarád a pozval vás do tohoto dobrodružství. Nemluvě o předplatném, kde titul také je. O tom svědčí i číslo 30 milionů hráčů, které bylo hlášeno v době, kdy bylo prodáno 16 milionů kusů. Dnes to může být 40 milionů hráčů.

It Takes Two je dostupné ve verzích pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, PS4 a Nintendo Switch. Letos byla hra plně optimalizována pro Steam Deck. Hra má v recenzích průměr 89/100 a od hráčů za celou dobu extrémně kladné hodnocení. Právem jde o jednu z nejlepších her roku 2021.

Josef Fares se svým týmem teď chystá nový projekt. Lze očekávat, že půjde opět o kooperativní záležitost. K představení by mohlo dojít koncem roku na The Game Awards.