Dvouminutový trailer složený z filmečků a záběrů z hraní se zaměřuje na příběh nadcházející strategické taktické akce v reálném čase, která je zasazena do kultovního světa Vetřelce. Ve videu se máme přesvědčit o neutichajícím napětí a děsivé akci. Obojí na vás má čekat ve filmové příběhové kampani hry Aliens: Dark Descent.

Noční můra začíná ve chvíli, kdy loď Otago ztroskotá na měsíci Lethe a unikne z ní Xenomorf, což spustí aktivaci Cerberova protokolu – planetárního uzávěru, který brání všem lodím startovat a přistávat na měsíci.

Originální kampaň hry Aliens: Dark Descent postaví hráče proti ikonickým Xenomorphům – od facehuggerů až po praetoriány i vetřelčí královnu. Hráčům však dají zabrat i zkorumpovaní agenti nenasytné organizace Weyland-Yutani. Stejně tak se hráči postaví zcela nové hrozbě, která je pro licenci Alien zcela jedinečná.

V ději se objeví celá řada nezapomenutelných postav, jmenovitě Maeko Hayes, zástupkyně správce na stanici Lethe Pioneer, Jonas Harper, seržant americké koloniální námořní pěchoty, a Barbara Pryce, ředitelka kolonie pro Weyland-Yutani.

Jednotce ostřílených koloniálních mariňáků, která se snaží, aby měsíc Lethe nezamořili vetřelci, budete velet pomocí intuitivního ovládání na klávesnici a myši i na ovladači. Abyste prošli rozsáhlými, perzistentními a reaktivními úrovněmi, kde je smrt permanentní, musíte obratně postupovat.

Aliens: Dark Descent vyjde už 20. 6. letošního roku na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One.