Už v únoru minulého roku se spekulovalo, že vydavatelství 2K uzavřelo se společností LEGO víceletou smlouvu, na jejímž základě vyjde více sportovních her. Od té doby byly potvrzeny arkádové závody LEGO 2K Drive od Visual Concepts, které už stihly také vyjít. Další na řadě může být kostičkový fotbal, o němž se také před více než rokem spekulovalo.

Fotbalový LEGO titul má údajně na starost britské studio Sumo Digital, tvůrci Sackboy: A Big Adventure pro PlayStation. Nyní se záznam o neoznámené hře LEGO 2K Goooal! objevit v databázi ratingové agentury pro Jižní Koreu. To naznačuje, že odhalení a možná i vydání nemusí být příliš daleko.

Ve vývoji má být ještě třetí sportovní hra. O té ale podrobnosti nejsou. Místo toho neoficiální zprávy zmiňují ještě jednu zajímavost. V těchto hrách mají být postavy z dalších populárních značek, jako jsou Marvel, DC a Harryho Potter. Prý všechny vyjdou na PC, PlayStation, Xbox a Nintendo Switch.

Už dříve se na trhu objevila LEGO figurka s tematikou fotbalu od 2K. Je na ní slavný Lionel Messi v dresu FC Barcelona s maskou žraloka.