Máme tady první gameplay záběry z české multiplayerové akce Bulánci 2.0, která na Startovači vybrala více než 7,3 milionu korun a chystá se v letošním roce na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Video je sice krátké, ale přesto budou mít fanoušci z něho radost. Ukazuje styl, který od hry můžeme čekat, včetně dříve avizovaných detailů jako je vlnící se tráva a destrukce. Na zbytek už se podívejte sami.

„Záznam krátké bitvy tří hráčů a jedné myši. Těšíme se na vaše reakce a postřehy, ale nejvíc se těšíme na společný turnaj,“ dodávají tvůrci na Facebooku.

Co se ve videu nedočtete, tak je slibovaná předběžná verze. Ta bude spuštěna během léta pro počítače. Dostanou se do ní ti, co na Startovači přispěli částkou alespoň 600 Kč.

V předešlém článku se můžete podívat na to, jak se natáčel dabing. O poťouchlé hlasy naštvaných polštářů se postarali Filip Kraucher, Petr „CzechCloud“ Žalud, Rosalie Stříbrná, Jan Schaffer, Pavel „Herdyn“ Mikeš, Oldřich „ArcadeBulls“ Štěrba, Pavel Kos, Jan Petrišče a Jan Linhart.