První uzavřené testování nové battle royale akce Ghost Recon Frontline dnes nezačne. Po nelibosti hráčů ho Ubisoft odkládá. Je to přitom teprve týden, co byla hra, která má osvěžit battle royale žánr, oznámena.

Test je odložen na neurčito. V oficiálním vyjádření se ještě dočteme, že to byla nejlepší možná volba. „Vývojový tým je odhodlán vytvořit co nejlepší zážitek,“ dodává Ubisoft.

Studio Ubisoft Bucarest na Ghost Recon Frontline pracuje tři roky. Hráči se shodují v tom, že odložit uzavřený test den před jeho spuštěním není dobré znamení.

Každopádně, Ghost Recon Frontline je bezplatná battle royale střílečka pro 100 hráčů, která chce tento žánr osvěžit prvky, které pro něj nejsou obvyklé. Akce se bude odehrávat z pohledu první osoby a popisována je nám jako masivní PvP zasazena do známého světa Ghost Recon.

Hráči budou soutěžit v týmech se dvěma spoluhráči o informace, které musí použít, aby se dostali z mapy živí. Ostatní hráči mohou ukrást potřebný vrtulník. V režimu Expedition existuje více způsobů, jak vyhrát, zatímco v klasických battle royale hrách je obvykle nutné, aby hráč zůstal naživu jako poslední.

Více informací jsme o hře napsali zde.

Ghost Recon Frontline dorazí na Windows, Stadia, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One.