Po odkladu z loňského roku na ten letošní přichází konečně dobrá zpráva. Pokračování jednoho z nejlepších nezávislých titulů roku 2016 má konečně stanovený termín. Oxenfree 2: Lost Signals vyjde 12. 7. 2023 na PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, PC prostřednictvím Steamu a mobilní zařízení s Androidem a iOS pro předplatitele Netflixu. Navíc bude mít české titulky.

Oxenfree 2: Lost Signals se odehrává pět let po nezapomenutelných událostech původní hry a slouží jako samostatný příběh. Ten se soustředí na novou hlavní hrdinku Riley Poverly, výzkumnici v oblasti životního prostředí, která se vrací do svého malého pobřežního rodného města Camena, které, jak už asi tušíte, sužují záhadné rádiové signály.

„Televizory se zapínají a vypínají. Letadla přicházejí o radar. Rozhlasové stanice nemohou vysílat přes statickou elektřinu. V malém pobřežním městečku Camena náhle dochází k nepřirozenému výskytu elektromagnetických vln, které způsobují rušení elektrických a rádiových zařízení. Riley se neochotně vrací do rodného města, aby záhadu vyšetřila, ale to, co najde, je víc, než čekala,“ uvádí tisková zpráva. Situaci ještě zhoršuje sekta, jež se pokouší otevřít portál mezi světy.

Pamatujte, že vaše volby ovlivní to, kým se Riley stane. Můžete například navázat přátelství se starými známými ze střední školy, stejně tak se ale rozhodnout ignorovat ztraceného rybáře v nouzi. Vše, co uděláte, bude mít dopad.

Podívejte se ještě na nové obrázky: