Říjnové uvedení hry Overwatch 2 na trh jako free-to-play se blíží. Hra nedávno podrobně popsala svůj model sezónního battle passu a dalších novinek co nás čekají. Bohužel nyní i víme, že další člen, který byl u Overwatche ještě před jeho začátky, v Blizzardu končí.

Geoff Goodman, jeden z hlavních vývojářů oblíbených postav hry Overwatch, jako jsou Tracer, Mercy nebo D. Va, už ve společnosti nepracuje. Mluvčí Blizzardu dokonce překvapil, když prozradil, že Goodman odešel už na začátku tohoto roku.

Goodmanova historie ve hře Overwatch sahá až do doby, kdy ještě nebyla známá pod názvem Overwatch a kdy tým pracoval na projektu Titan. Titan byl zrušen a vzkříšen do týmové střílečky na hrdiny, která byla spuštěna v roce 2016. Kromě bývalého ředitele hry Jeffa Kaplana, jenž opustil Blizzard v roce 2021, byl Goodman jednou z mála tváří Overwatch a často byl žádán, aby v rozhovorech a na akcích diskutoval o změnách vyvážení a nových hrdinech.

Goodman pomáhal navrhovat zásadní předělávky pro hrdiny Doomfista a Orisu, nové hrdiny Sojourn a Junker Queen a pravděpodobně bude jeho rukopis ještě v několika dalších hrdinech, kteří do hry přibudou časem, včetně nové podpůrné hrdinky Kiriko.