Navazujeme na dva dny staré představení nového podpůrného hrdiny Overwatch 2. Jak jste se mohli dočíst, Lifeweaver je nový healer, který do týmové střílečky dorazí v nadcházející čtvrté sezóně. Ta klepe na dveře a my se dozvídáme další detaily o čerstvém obsahu.

Čtvrtá sezóna Overwatch 2 odstartuje 11. 4. Hrdiny čeká epická vesmírná opera v časové omezené akci Starwatch: Galactic Rescue, kde se postaví buď na stranu vesmírných hrdinů, nebo padouchů. Tyhle PvP bitvy 4 na 4 se odehrají na přepracované verzi Horizon Lunar Colony, kam budou vysláni členové Watchers, aby zaútočili na bránící se Infinite Empire.

Koho na jaké straně můžeme očekávat? Battle Pass odhaluje, že vesmírný princ Lucio a mimozemšťan Winston přísahají věrnost Watchers, zatímco Infinite Ace D.Va a Seer Mercy se postaví na stranu Infinite Empire. Dejte si čas na rozmyšlenou, bitva bude probíhat od 9. do 22. 5.

Naštěstí první událost s thajským hrdinou Lifeweavere a thajským novým rokem odstartuje už 11. a potrvá do 25. 4. s novým arkádovým režimem B.O.B. and Weave. Tady vás čekají deathmatch bitvy 3 na 3. Dále se můžete těšit na časově omezenou fanouškovskou mapu Talantis dostupnou v Arcade od 25. 4. do 1. 5. Návrat hlásí režim Battle for Olympus, v Arcade ho najdete od 23. do 29. 5.

Součástí nové sezóny jsou ještě změny u několika hrdinů a celkové vyvážení hry a kompetitivního zážitku.