Třetí díl skejťácké série OlliOlli je ambicióznější než ty předchozí. Ve studiu Roll7 hodlají zúročit zkušenosti a realizovat vizi, kterou měli od začátku této značky.

Generální ředitel Simon Bennett o OlliOlli World mluví jako o evolučním titulu, který ukáže divnou, úžasnou a rozmanitou stránku skateboardingu se zaměřením na procházky s přáteli, hledání bláznivých míst a dělání šílených triků.

Přečtěte si také: EA založila nové studio pro vývoj Skate 4

OlliOlli World se drží arkádového stylu, žánru plošinovek a akčních prvků. Hráči prozkoumávají otevřený svět Radlandu a setkají se s mnoha „mystickými bohy“ skateboardingu. Dostanete možnost si plně přizpůsobit svého hrdinu. Zvolíte si vzhled, stejně tak triky a styl.

Tvůrci se zaměřují na přesné ovládání a vysoce rafinovanou hratelnost zajišťující hladkou jízdu na prkně. OlliOlli World má s otevřenou náručí přivítat všechny hráče, včetně těch nezkušených. I pro ně se otevře tenhle svět.

OlliOlli World nemá stanovené datum vydání, ale dorazí na Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One a PC.