Evil West postihl druhý odklad. Nadpřirozená akce z nevšedního Divokého západu od vývojářů Shadow Warrior ze studia Flying Wild Hog byla odložena o další dva měsíce. Titul byl oznámen na The Game Awards 2020 s vydáním v roce 2021, nejprve byl odložen na září 2022 a nyní posunut na 22. 11. 2022.

Vývojáři jako důvod zpoždění uvedli tlak spojený s vývojem pro pět platforem a dvě generace konzolí. Evil West míří na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One.

„Chápeme, že zpoždění hry může být frustrující, ale je to nezbytný krok, abychom všem poskytli ten nejlepší zážitek,“ dodává polské studio v oznámení.

Evil West je akce z pohledu třetí osoby zasazena do nadpřirozené verze Divokého zápasu. Hráči se vžít do role lovce upírů jménem Jesse Rentier a musejí zachránit Spojené státy před nákazou monster. Hru lze hrát sólo nebo s kamarádem v online kooperaci, kde se k Jessemu připojí jeho parťák Edgar Gravenor.

„V brutálním výbušném souboji rozpoutejte peklo pomocí svých střelných zbraní, bleskové rukavice a množství důmyslných pomůcek. Zabíjejte krvežíznivé obludy ve stylu osamělého lovce anebo v kooperaci s kamarádem. Objevujte a bojujte v příběhové kampani, zatímco si budete vylepšovat zbraně a lovecké nástroje. Odemykejte si nové perky a rozvíjejte své vražedné mistrovství, vytvořte si vlastní styl hry a porážejte zástupy nadpřirozených nepřátel,“ uvádí tisková zpráva.

Ve hře budou české titulky, na všech platformách.