V rámci Gamescomu se můžeme podívat blíže na platinovou edici a platinové rozšíření pro Farming Simulator 22.

Zemědělská simulace bude 15. 11. letošního roku obohacena o zbrusu novou oblast Silverrun Forest, kde si mimo jiné vyzkoušíte nová vozidla a stroje od Volva a dalších výrobců.

Nová mapa je inspirovaná severozápadem Severní Ameriky a jeho zalesněnou krajinou plnou zajímavých míst a výrobních řetězců, které se rozvíjejí na základě dodávek dřeva. Připravte si značkovače stromů, pusťte se do nových lesnických misí a postavte si loď v doku.

S rozšířením se do hry dostane:

  • Premiéra značky Volvo v sérii
  • Více než 40 nových vozidel a strojů
  • Nová oblast: Silverrun Forest
  • Nové druhy stromů a efekty prostředí
  • Nová herní mechanika: označování stromů
  • Nové výrobní řetězce a mise – stavte lodě!

Před dvěma dny vyšel Vermeer Pack za 7,99 eur. Jde o sadu výkonných strojů od vynálezců lisu na kulaté balíčky. Balíček obsahuje pět výkonných a jedinečných strojů, včetně prvního samojízdného lisu na světě, od mezinárodního výrobce Vermeer ze Severní Ameriky.

S prvním samojízdným lisem svého druhu ZR5-1200 od společnosti Vermeer vyrobíte balíky rychle, snadno, pohodlně a bez nutnosti použití traktoru. Nulovým poloměr otáčení a vysoká přepravní rychlost vám ušetří spoustu času na poli i mimo něj.

Součástí balíčku Vermeer jsou také tažený žací stroj, dvojitý shrnovač, výkonný lis a rozdružovač sena, které doplňují nabídku robustních strojů pro zefektivnění provozu na travnatých plochách.