Pokud nemáte na víkend žádné velké plány a stáhnutí hry vám netrvá několik dnů, tak si můžete na svém počítači po omezenou dobu zahrát čtyři tituly a další získat napořád.

První možnost souvisí se Steamem, kde do konce víkendu jsou k vyzkoušení hry Battlefield 2042, Hell Let Loose, Witch It a Secret Neighbor. Když vás nejnovější Battlefield chytne, tak si ho můžete vesele hrát do 8. 12. U všech her potom platí, že jsou také ve slevě.

Battlefield 2042 je multiplayerová first-person střílečka, jež se postupně zlepšuje. Uvrhne vás do totální válečné vřavy. Hell Let Loose je velmi kladně hodnocená taktická first-person akce zasazena do období druhé světové války a soustředí se na multiplayerové bitvy.

Trailer na Hell Let Loose

Od střílení si odpočineme v titulu Witch It. Jde o hru na schovávanou pro více hráčů, která se odehrává v humorném kouzelném světě. Stateční lovci mají za úkol najít čarodějnice, které posílají kletby na jejich vesnice. Sranda vás čeká také v Secret Neighbor: Hello Neighbor Multiplayer, kde se ve skupině vetřelců pokusíte zachránit svého přítele ze sousedova strašidelného sklepa. Problémem je, že jedním z vetřelců je převlečený Soused. Tak pozor na něj.

Epic Games Store tentokrát nabízí možnost přidat si do digitální knihovničky napořád Fort Triumph a RPG in a Box. První jmenovaná je strategie kombinující tahový boj XCOMu se s průzkumem světa HOMM. Budete stavět města, sbírat artefakty a vylepšovat své hrdiny. Druhá je přístupný nástroj na tvorbu her, tak si můžete vytvořit vlastní dobrodružství.

Od příštího čtvrtka bude Epic na týden rozdávat Saints Row IV Re-Elected a Wildcat Gun Machine.