Je jen málo her, které se i několik let po vydání mohou dočkat traileru, jenž na nás dokáže zapůsobit. RPG Zaklínač 3: Divoký hon z roku 2015 mezi ně ale rozhodně patří. Dokazuje to i nový trailer s prostým názvem Geralt & Ciri, který studio CD Projekt RED vydalo v souvislosti s next-gen verzí Zaklínače 3, vydanou na konci minulého roku na PC a konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

V traileru hlavní hrdina Geralt z Rivie vzpomíná na události související s Ciri, která má na konci videa k celé věci také co říct. A ačkoliv upoutávka může obsahovat určité množství mírných spoilerů, celkově jde o skoro až dojemný sestřih, jenž zdárně využívá příběhové přednosti Zaklínače 3 a fakt, že mnoha fanouškům stačí ke spokojenosti znovu vidět v akci řadu oblíbených postav a slyšet odpovídající hlasy a hudební doprovod.

Trailer byl konkrétně vydán při příležitosti vydání krabicových verzí Zaklínače 3 pro PS5 a Xbox Series X|S, které proběhlo včera, tedy 26. 1. 2023. Bohužel tentokrát nedošlo na žádné fyzické bonusy, které bývají v případě mnoha vydání jakéhokoliv titulu od CD Projektu RED velmi příjemnou tradicí. Pokud by tedy snad někdo doufal, že v balení najde alespoň samolepky nebo mapu, musí si nechat zajít chuť.

Samozřejmostí ale je zahrnutí veškerého herního obsahu, tedy základní hry, expanzí Srdce z kamene a O víně a krvi, 16 bezplatných DLC a nových, taktéž bezplatných přídavků, jež nabízejí obsah inspirovaný seriálem Zaklínač od Netflixu. Dostanete zkrátka to samé jako ti, kteří si na PC stáhli next-gen aktualizaci, nebo ti, kteří Zaklínače 3 pro PS5 a Xbox Series X|S zakoupili digitálně či provedli bezplatný upgrade originálu, který ve verzi pro PS4 a Xbox One vyšel v roce 2015, či později vydané Game of the Year edice.