Už zítra vyjde avizovaná aktualizace 1.3.0, která do Dying Light 2: Stay Human přidá vyhlížený obsah. Tím je zejména režim New Game+, nebude ale jedinou novinkou.

New Game Plus umožní hráčům, kteří dokončili základní hru, se pustit do nového dobrodružství se zachováním postupu z předešlého hraní. Odemknout si budete muset pouze předměty, které jsou součástí příběhu, mimo jiné tedy hák a paraglider.

Do New Game Plus ukryli vývojáři 30 nových inhibitorů pro zvýšení zdraví a výdrže hlavního hrdiny Aidena. Hledat je máte na neobvyklých místech. Techland se také postaral o to, aby se obtížnost nepřátel stupňovala podle úrovně Aidena.

Pokud toužíte po obzvlášť těžkých výzvách, tak jsou pro vás připraveny náročné bitvy se speciálními protivníky, které najdete v hojném počtu v lokacích se zlatou značkou. Tyto střety budou skutečnou zkouškou dovedností i pro ty nejlepší Poutníky.

Součástí aktualizace budou ještě nové zbraně s legendárními úrovněmi a vylepšenými statistiky, stejně tak cennější předměty. Za parkourové úkoly bude zase k dispozici nová platinová medaile.

Ještě jsou tu dvě věci. Jednou je oprava řady chyb v kooperaci (zásek hráčů v nekonečných smyčkách smrti). A nová funkce v podobě posuvníku FOV, který na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X umožní úpravu perspektivy.