Take-Two Interactive při prezentaci svých finančních výsledků potěšila všechny fanoušky strategické série Sid Meier's Civilization. Společnost oznámila, že na sedmý díl nebudeme čekat příliš dlouho.

Pokud nedojde k nějakým neočekávaným problémům při závěrečné části vývoje, tak Sid Meier's Civilization 7 vyjde do 31. března/marce 2025. Hra by měla být současně dostupná pro PC, poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox a Nintendo Switch. Ve stejném období se očekává také WWE 2K25.

Sedmá Civilizace byla oznámena před dvěma měsíci na Summe Game Festu. Už koncem tohoto měsíce v rámci Gamescom Opening Night uvidíme první úryvky ze hry. Detailnější pohled bude prezentován hned poté ve speciálním streamu na Twitchi. Do kalendáře si tak zapište 20. srpna/augusta 20:00. Ve druhém případě stejný den od 22:30. Více tady.

„Vládněte jako jeden z mnoha legendárních vládců historie. Vybudujte svou civilizaci, stavte města a architektonické divy, abyste si rozšířili území, dobývali svět a spolupracovali s konkurenčními civilizacemi ve snaze dosáhnout prosperity. Objevujte vzdálené kouty neprozkoumaného světa. Postavíte říši, která odolá zkoušce času?“ ptá se popisek.