Při potvrzení vývoje nového Zaklínače, který bude postaven na technologiích Unreal Enginu 5 od Epic Games, mnohé překvapilo, že CD Projekt RED zmínil pouze jedno rozšíření pro Cyberpunk 2077. Dnes polské studio ujišťuje, že se na tohle akční RPG nevykašlalo a opět to vypadá na více expanzí.

Cyberpunk 2077 z důvodu technických problémů a nejrůznějších chyb nenaplnil prodejní potenciál, ambiciózní a hodně očekávaná hra dokonce byla odstraněna z prodeje na PlayStation Store. V týmu ale nehodili ručník do ringu a pustili se do vylepšování, oprav, lepší optimalizace a next-gen verzí. Nyní je Cyberpunk 2077 mnohem lepší hrou, ovšem v CD Projektu RED si uvědomují, že je ještě čeká nějaká práce.

„Stále zlepšujeme hru, protože si všichni uvědomujeme, že je na čem pracovat. Jsme velmi rádi, že se vám verze 1.5 líbila, a to nám dává více možností. Doslova každý den procházím úkoly, mluvím s lidmi o různých věcech,“ komentoval situaci vedoucí questů Paweł Sasko.

Když se ho přítomní na livestreamu dotazovali, aby prozradil víc, tak prohlásil: „O našich plánech do budoucna vám nemůžu nic říct. Ale můžu vás ujistit, že pracujeme na rozšířeních – pracujeme na věcech pro vás.“

Hráči se shodují, že mnohem lepší by bylo, aby CD Projekt RED byl otevřenější a představil plány, které s Cyberpunkem 2077 má.