Za předobjednávku Call of Duty: Modern Warfare 2 dostanete možnost si nejen vyzkoušet dříve multiplayer, ale také si o celý týden dříve zahrát celou kampaň. Activision se rozhodl, že všichni, co si hru předobjednají digitálně, tak si singleplayer zahrají od 20. 10. letošního roku.

Takto máte mít podle společnosti dostatek času dohrát příběhovou kampaň a poté, od 28. 10., se vrhnout na multiplayer. Připomeňme, že multiplayerová beta je rozdělena do několika fází. Ta první startuje již 16. 9. Více zde.

Děj Modern Warfare 2 se odehrává tři roky po zformování Task Force 141. Elitní jednotka v něm bojuje proti teroristické organizaci a drogovému kartelu Las Almas. Spolu s kapitánem Pricem, Gazem a Farahem se v pokračování objeví John „Soap“ Mactavish a Simon „Ghost“ Riley, kteří v obnoveném příběhu debutují. Podívat se můžete na rozsáhlejší gameplay záběry, které ukazují infiltraci nepřátelské lodi.

A druhé připomenutí na závěr. 15. 9. se uskuteční Call of Duty Next, speciální akce, kde budou představeny hry Call of Duty: Modern Warfare 2 a Call of Duty Warzone 2.