Několik dnů po oznámení rozpuštění mobilní divize NetherRealm Studios přichází zpráva o zrušení jedné z její her. Mortal Kombat: Onslaught bude zrušen 21. října/októbera. Z obchodů ale zmizela už 22. července/júla, a to jak z Google Play, tak z App Store. Mikrotransakce budou zrušeny 23. srpna/augusta.

Byla čest, vytvářet tuto hru pro naši komunitu,“ píše se v příspěvku na X. Není potvrzené, že by zrušení hry bylo přímým důsledkem propouštění v mobilním týmu, ačkoliv návaznost pozorovat lze.

Mortal Kombat Onslaught je free to play hra založená na skládání týmu z postav univerza Mortal Kombat a auto-battleru. Postavy, které hráč mohl získat hraním nebo skrz mikrotransakce, spolu bojují automaticky, manuálně hráč spouští pouze skilly. K dispozici je stále i starší, mobilní Mortal Kombat, kde je hratelnost podobná té klasické z konzolí a počítačů.

Rušení neúspěšných live service a free to play her není nic neobvyklého, nedávno to postihlo například střílečku Synced. Z velkých neúspěchů si připomeňme třeba Babylon´s Fall od Platinum Games. Tvůrce looter shooteru Warframe se k takovým situacím vyjádřil kriticky vůči vydavatelům, kteří nemají trpělivost s hrami, které ihned nezaznamenávají úspěch.