Na počítačích a konzolích se Mortal Kombat prezentuje jako zběsilá a krvavá bojová hra. V případě mobilních zařízení však společnosti Warner Bros. Games a NetherRealm Studios vsadily na strategické týmové RPG s rychlými souboji, kterých se může zúčastnit až 10 postav.

Jak se na Mortal Kombat sluší, tak příběh je plný násilí a epických momentů. Provází ho filmové cutscény a zaměřuje se na padlého boha Shinnoka, jenž se snaží získat zpět svou moc sbíráním relikvií z různých říší. Hráči musejí přijít Raidenovi na pomoc a sestavit tým bojovníků, kteří jsou schopni plán Shinnok překazit.

Do svého týmu budete moci naverbovat čtyři až pět šampionů. Vybírat bude možné ze seznamu obsahující jména jako Raiden, Liu Kang, Scorpion, Shao Kahn, Sub-Zero, Johnny Cage, Jade, Kitana, Jax, Sonya Blade, Cyrax nebo Smoke. Své svěřence budete postupně vylepšovat a můžete otestovat jejich schopnosti a sílu v režimech Chasm a Boss Tower.

Pochopitelně nemohou chybět brutální fatality. Pokud vás právě tohle láká, tak Mortal Kombat: Onslaught stáhnete z Google Play a App Store. Hra je zdarma s mikrotransakcemi. Také je stále k dispozici starší hra Mortal Kombat pro mobily, kde jsou souboje klasicky jeden na jednoho.