Během letošního léta na PC a konzole, včetně Nintenda Switch, vyjdou bláznivé a akční motokárové závody Disney Speedstorm, ve kterých se spojují světy Disney a Pixaru. Tvůrci série Asphalt lákají na vzrušující arkádové závodní zážitky s postavičkami včetně Jacka Sparrowa, Mulan, Mickey Mouse nebo Sulleyho.

Ve hře budete vylepšovat statistiky jednotlivých závodníků a využívat jejich jedinečné schopnosti, které mohou ovlivnit výsledky závodu a výrazně změnit způsob hraní. Samozřejmě nechybí nitroboost, driftování v zatáčkách a dynamické prostředí tratí. Závodní tratě jsou inspirované filmy Disney a Pixar. Chybět nebudou doky na ostrově pirátů z filmů Piráti z Karibiku, džungle z Knihy džunglí, Velká čínská zeď ze snímku Mulan nebo strašidelná podlaha z Příšerky s.r.o. Hrát budete moci sólo nebo vyzvat své přátele v lokálním a online multiplayeru pro 8 hráčů.

Disney Speedstorm si na všech platformách užijete zdarma, titul vyjde jako free-to-play a těšit se máme na pravidelný sezónní obsah s novými závodníky, jedinečnými tratěmi a sběratelskými předměty.