Vypadá to, že Ubisoft pro Assassin’s Creed Mirage zvolil poklidnější termín vydání. Srpen je totiž obvykle měsícem, ve kterém zas tak velké a sledované tituly nevycházejí. Přesto má francouzská společnost s novým dobrodružstvím mířit právě na osmý měsíc letošního roku.

Tvrdí to uživatel Redditu, který má být zaměstnancem obchodu GameStop. Jako důkaz poskytl fotografii obrazovky. Také upozorňuje, že srpen není zástupný termín, protože v systému mají jinak uvedeno 31. 12. 2023.

Není to poprvé, co slyšíme zvěsti o tom, že Assassin’s Creed Mirage dorazí v srpnu, tvrdily to už úniky z prosince minulého roku. V poslední době se ale objevovaly zprávy o odkladu hry na konec roku 2023, případně až na druhé čtvrtletí roku 2024. Chytřejší bychom měli být v červnu, kdy se uskuteční prezentace Ubisoft Forward.

Připomínáme, že Assassin’s Creed Mirage je ve vývoji pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Půjde o menší díl soustředící se na stealth a méně rozsáhlý herní svět. Vývojáři o něm hovoří jako o návratu ke kořenům série.