Dvouminutový trailer připomíná vydání děsivé psychologické hororové hry MADiSON, která je dostupná na PC, PlayStationu 5, Xboxu Series X/S a PS4. Na Nintendo Switch dorazí koncem letošního léta.

V doprovodné tiskové zprávě se dočteme, že v titulu zjistíme, co bychom dělali, kdybychom se probudili zavření v temné místnosti, s rukama od krve a naše sestra a matka by byly zmasakrovány. Očekávat máme pohlcující a děsivou atmosféru z pohledu první osoby se znepokojivou hratelností a znepokojivým a přesvědčivým vyprávěním.

S pomocí „posedlé" kamery propojíme lidský svět s jiným světem. Vyřešíme hádanky, prozkoumáme své okolí, a hlavně musíme přežít. Po celou dobu na naší cestě nás pronásleduje MADiSON, duch zlého vraha, který nás nutí pokračovat v krvavém rituálu započatém před desítkami let a páchat ohavné činy.

Při sledování launch traileru se mi vracejí vzpomínky na hratelný prototyp od Hidea Kojimy, který měl být lákadlem na nový Silent Hills. Pokud i vy jste byli zklamáni ze zrušení tohoto projektu, tak MADiSON dostává v zahraniční slušné recenze.