Pokud vám vadí současný směr Yakuzy s tahovým soubojovým systémem a rádi byste se vrátili k osvědčené klasice a nebude pro vás překážkou větší zaměření na detektivní stránku, tak přesně pro vás je Lost Judgment. Pokračování povedeného titulu Judgment od tvůrců série Yakuza ze studia Ryu Ga Gotoku právě dnes vychází na konzole Xbox Series X/S, Xbox One, PS4 a PS5.

Společnost Sega nám uvedení Lost Judgment na trh připomíná novým trailerem. Ten kromě několika záběrů z hraní obsahuje také citace z některých recenzích, které hru hodnotí pozitivně.

Lost Judgemtn propojuje prvky detektivního pátrání, temného vyprávění a akčního boje. To se spojuje v temný thriller Takayuki Yagami, soukromého očka, jenž se snaží hájit ty, které zákon nechrání. Bývalý právník se stal pouličním detektivem a spolu se svým parťákem a bývalým členem Yakuzy, Masaharu Kaito, bojuje proti zločinu v ulicích rušných měst Tokia a Yokohamy.

Pustíte se do vyšetřování zdánlivě dokonalého zločinu, kde hlavní podezřelý má neprůstřelné alibi. To, co začíná jako příběh pomsty, odhaluje spletitou spikleneckou síť zahrnující několik frakcí, které zneužívají výhody porušení právního systému. Jak se oběti hromadí a Yagami postupně odhaluje pravdu, musí si vybrat mezi obranou zákona nebo vymáháním spravedlnosti.

Yagamiho ovládání boje mu umožňuje stylově překonat jakékoliv situaci od přepadení ve skupině až po zastavení jednoho cíle. S novými pomůckami, nenápadným sledováním podezřelých a rafinovanými metodami infiltrace roste arzenál detektivních triků hlavního hrdiny. Při hledání pravdy nenecháte kámen na kameni.