Koncem příštího roku vyjde nová akční adventura ze světa Pána prstenů. Z The Lord of the Rings: Gollum jsme zatím moc neviděli a bohužel to nenapraví ani první trailer. Ten je složen z pár záběrů a již dříve prezentovaných screenshotů a uměleckých konceptů. Ty alespoň popisuje projektová manažerka Daide Haberstroh ze studia Daedalic Entertainment.

Video se soustředí na kradmý pohyb, který je hlavní předností Gluma, respektive Sméagola. Hrát totiž budeme za rozdvojenou osobnost Gluma, který podniká nebezpečné dobrodružství v Mordoru. Vývojáři připravili nový příběh ze světa Pána prstenů a jejich cílem je, aby hra zapadla vedle knih J. R. R. Tolkiena.

Glum se často dostane do obtížných situacích, bude se muset například vyhnout větší skupině skřetů. Tato situace je vytvořena tak, že Glum riskuje odhalení dvěma skřety, kteří se mohou otočit, zatímco když půjde dál, může na sebe přitáhnout pozornost. V těchto situacích bude důležité se správně rozhodnout. V traileru uvidíte i několik nepřátel.

Lord of the Rings: Gollum vyjde koncem příštího roku na PC, PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One a Nintendo Switch. Více si o hře přečtěte v nedávném článku.

Přečtěte si také: Akční adventura Marvel 1943: Rise of Hydra slibuje vzrušení při boji s nacistickou Hydrou