V dnešní době, kdy může být na rok 2022 odloženo naprosto cokoliv, potěší každé potvrzení letošního vydání, ať už jde o jakoukoliv maličkost. Platí to i o verzi Life is Strange: True Colors pro Nintendo Switch.

Ano, i ta byla jednou odložena, původně měla vyjít 9. září/septembra stejně jako verze hry pro PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S a Stadii, v poslední době však v souvislosti s ní panovalo takové ticho, až se začaly množit dotazy, zda si nebudeme muset počkat do příštího roku. Na tento stav koneckonců došlo již v případě remasteru prvního Life is Strange a prequelu Life is Strange: Before the Storm. Tvůrci nás však nově na sociálních sítích ujistili, že majitelé Switche si budou moci zahrát příběh Alex Chen ještě letos.

Konkrétní datum vydání bohužel stále neznáme, verze Life is Strange: True Colors pro Nintendo Switch však má být v prodeji na začátku prosince/decembra. Vývojáři zveřejnili také první screenshot z chystaného portu, na němž vidíme samotnou Alex.

Nedávno došlo také na vydání videa, které upozorňuje na všechny způsoby, jakými nedávno vydaná bonusová epizoda Wavelengths odkazuje na skupinu Critical Role, zaměřenou na hraní stolních her. Jestliže tedy máte v oblibě hledání easter eggů a všelijakých narážek, tohle video je určeno právě pro vás.