Sony se pochlubila trojicí her určených pro základní předplatné PlayStation Plus. Předplatitelé si budou moci svou digitální knihovničku obohatit o LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (PS4/PS5), Five Nights at Freddy’s Security Breach (PS4/PS5) a Ender Lilies: Quietus of the Knights (PS4).

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga je akční dobrodružství z roku 2022. Hra od známého studia TT Games nabízí příběh a prostředí ze všech devíti filmů ságy Star Wars. To dohromady tvoří jedinečné a zábavné dobrodružství s výstředním humorem a možností svobodně a naplno se ponořit do světa Star Wars jako nikdy dřív.

„LEGO Star Wars: The Skywalker Saga dělá snad všechno dobře. Nové mechaniky fungují, některé změny sedí a obsah ze všech devíti filmových epizod je pro fanoušky darem z nebes. Jenom škoda, že tomu neodpovídá herní doba, která sice není malá, ale při snaze vyprávět příběh celé ságy se dostáváme k problémům s tempem,“ dočteme se v naší recenzi.

Five Nights at Freddy's: Security Breach je hororová hra z roku 2021. Odehrává se ve velkém nákupním centru, kde se ujmete role mladého chlapce Gregoryho, který se musí vyhnout nepřátelským maskotům a nočním strážcům. Cílem je přežít až do rána.

Ender Lilies: Quietus of the Knights je temné fantasy 2D akční RPG sledující Lily, poslední přeživší kněžku v zemi zničené nekonečným a tísnivým deštěm, který přivádí živé bytosti k šílenství, mění je v nemrtvé a zároveň jim propůjčuje nesmrtelnost. Lily se probudí v kostele, aniž by si pamatovala nedávné události, a tak se vydává na průzkum mimo bezpečí svatyně, aby našla zdroj deště. Cestou může Lily vyvolávat duchy očištěných nemrtvých, aby ji chránili.

Všechny tři tituly budou dostupné od 6. 8. 2024. Do té doby nadále platí nabídka z července: Borderland 3, NHL 24 a Among Us. Případně v rámci PS Plus Extra a Premium to jsou Mount & Blade 2: Bannerlord, Remnant 2 nebo Crisis Core – Final Fantasy VII – Reunion.