Přestože oficiálně bylo datum vydání adventury Life is Strange: True Colors stanoveno na 10. září/septembra 2021, nakonec jsme se hry dočkali ve čtvrtek po 18. hodině. Alespoň v rámci digitální distribuce.

Pokračování Life is Strange, jehož prostřednictvím převzalo otěže série jednou provždy studio Deck Nine, je zkrátka na světě. A tak tu máme tradiční launch trailer, který láká na příběh, v němž o různé emoce nebude nouze. Koneckonců je na nich založena klíčová herní mechanika, kterou ovládá hlavní hrdinka Alex Chen.

Ohlasy kritiků i fanoušků na True Colors jsou zatím převážně pozitivní, a tak se zdá, že po vcelku rozporuplně přijatém Life is Strange 2 od původních autorů série ze studia Dontnod Entertainment je značka znovu v dobré kondici. 30. září/septembra bude navíc hra rozšířena o bonusovou epizodu Wavelengths, v níž se ujmeme role Steph Gingrich, kterou známe již z Life is Strange: Before the Storm, a to v době před událostmi základní hry.

Life is Strange: True Colors je aktuálně k dispozici ve verzi pro PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Stadii a GeForce Now. Ještě letos by měl vyjít port na Nintendo Switch, zatímco na začátku příštího roku očekáváme vydání projektu Life is Strange Remastered, který slibuje remaster originálního Life is Strange a prequelu Before the Storm.