Je poslední středa v měsíci, což znamená už tradiční představení her, které budou nabídnuty v nadcházejícím týdnu majitelům základního předplatného PlayStation Plus.

Společnost Sony vybrala závody GRID Legends (PS5, PS4) od společnosti Codemasters, středověkou hack and slash online akci Chivalry 2 (PS5, PS4) od Torn Banner Studios a Descenders (PS5, PS4) od RageSquid.

Tituly budou dostupné od 2. 5. 2023. Do té doby platí nabídka z dubna: Sackboy A Big Adventure (PS5, PS4), Meet Your Maker (PS5, PS4) a Tails of Iron (PS5, PS4).

„Hra GRID Legends nabízí strhují adrenalinový zážitek a napínavou akci. Vytvořte vysněné soutěže, zapojte se do živých závodů, prožijte jedinečný a poutavý příběh a vychutnejte si pocit velkolepého závodění,“ dočteme se v oficiálním popisu hry, co vyšla 24. 2. 2022 a má na Steamu od hráčů spíše kladné recenze.

„Chivalry 2 je akční bojová hra pro více hráčů z pohledu první osoby inspirovaná epickými středověkými filmovými bitvami. Hráči jsou vrženi do akce v každém ikonickém okamžiku dané éry – od střetu mečů přes bouře hořících šípů až po obléhání velkých hradů,“ uvádí tisková zpráva o hře, co vyšla 23. 4. 2021 a má velmi kladné uživatelské recenze.

„Descenders je extrémní freeride z kopce s procedurálně generovanými světy, kde chyby mají skutečné následky. Dovedeš svůj tým ke slávě a staneš se dalším legendárním jezdcem Descenderu?“ ptají se vývojáři u hry z roku 2019, jež má extrémně kladné uživatelské recenze.