První lákadlo dubnové nabídky pro členy základního tarifu PlayStation Plus bylo odhaleno před několika týdny. Dnes se dozvídáme, které další dvě hry doplní Meet Your Maker od tvůrců Dead by Daylight ze studia Behaviour Interactive.

Meet Your Maker (PS5, PS4) je asynchronní multiplayerová akce, jež kombinuje střílečku Doom z pohledu první osoby a kreativní budování z Minecraftu. Hráči se ocitnou v post-apokalyptickém bludišti. To musejí postavit, rozmístit nástrahy a snažit se, aby odolalo útoku jiného hráče. To je první režim. V tom druhém se vrhnete do zdolání bludiště jiného hráče.

Pokud se vám tenhle titul nezamlouvá, tak radost můžete mít z akční 3D plošinovky Sackboy: A Big Adventure (PS5, PS4). Čeká na vás souboj s časem napěchovaný spoustou hrozeb a nebezpečí. To můžete podniknout sami, případně v týmu dvou až čtyř dobrodruhů okusit zábavu společného putování a překonávání hanebných překážek a úkolů dle vlastní fantazie. Hra obsahuje české titulky.

Dubnové hry doplní Tails of Iron (PS5, PS4), ručně kreslené RPG dobrodružství s trestuhodně brutálními souboji. Zavede vás do ponuré země sužované válkou, kde se stanete dědicem krysího trůnu. Za úkol máte obnovit své rozvrácené království tím, že vyženete nemilosrdný žabí klan a jeho krutého vládce Greenwarta. Při prozkoumávání klamně okouzlujícího světa se setkáte s řadou jedinečných společníků, kteří jsou připraveni vám v dobrodružství pomoci.

Všechny tři hry budou pro předplatitele PlayStation Plus dostupné od 4. 4. do 1. 5. 2023. Do té doby máte čas si přidat březnové hry: Minecraft Dungeons, Code Vein a Battlefield 2042.