Nejprodávanější hrou v září/septembri 2024 u Smarty.cz a JRC je fotbal. EA Sports FC 25 si odnáší zlato i přesto, že hra vyšla až na konci měsíce. K předběhnutí dalších novinek měsíce, jako je PlayStation 5 exkluzivita Astro Bot a střílečka Warhammer 40,000: Space Marine 2, stačily novému ročníku fotbalu pouhé tři dny. V seznamu dokonce najdeme předchozí díl, a to na páté pozici.

„Druhé místo si odnáší Astro Bot, který dokázal oslovit a udělat radost nespočtu hráčů a hráček a dá se očekávat, že se bude v žebříčku držet dlouhodobě. Tuhle pecku by si měl vyzkoušet prostě každý vlastník PlayStationu 5, pro ty ostatní to může dokonce být důvod, proč si právě tuto konzoli pořídit,“ uvádí Petr Kratochvíl.

I na třetí příčce končí novinka – Warhammer 40.000: Space Marine 2. Na titul od studia Saber Interactive recenzenti herních webů nešetřili chválou a ani uživatelské recenze na tom nebyly jinak.

Další novinkou v žebříčku je pak na šestém místě The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom. „Exkluzivka pro Nintendo Switch taktéž nasbírala velmi dobré recenze a ukazuje, jak hravé a nápadité dokáže hraní na Switchi být,“ uzavírá Kratochvíl.

  1. EA Sports FC 25
  2. Astro Bot
  3. Warhammer 40.000: Space Marine 2
  4. Grand Theft Auto V
  5. EA Sports FC 24
  6. The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom
  7. Minecraft
  8. Star Wars Outlaws
  9. Hogwarts Legacy
  10. It Takes Two