Asymetrická multiplayerová hororovka Evil Dead: The Game obdržela dva měsíce po vydání první významnou aktualizaci. Hra od společností Saber Interactive a Boss Team Games byla poměrně dobře přijata, tak teď záleží pouze na tom, zda vývojáři udrží zájem hráčů. Postarat se o to má aktualizace Army of Darkness, která přináší zcela novou mapu, více zbraní, další kosmetické doplňky a nový režim.

Jak název napovídá, update je inspirován komediálním hororovým filmem Armáda temnot (Army of Darkness) z roku 1992, který režíroval Sam Raimi. Nová mapa nabízí několik ikonických lokací z toho snímku, zejména středověké prostředí hradu Kandar s větrným mlýnem, pevností Gort i artušovskou základnou.

Při boji s kostlivci zdokonalíte své zabijácké dovednosti pomocí dvou nových zbraní: všemocného palcátu a kuše s vybuchujícími šípy. Tyhle věci doplňuje nový režim Exploration, který vám umožní se volně pohybovat po rozsáhlých lokacích na vlastní pěst. A můžete tak učinit stylově, když Ashe převléknete do dvou nových obleků. Na výběr je galantní rytíř a zaměstnanec S-Martu. Kosmetika je součástí prvního Season Passu, případně se prodává zvlášť, zatímco zbytek zmíněných věcí je zdarma pro všechny hráče hry Evil Dead: The Game, která je dostupná na PC a posledních dvou generací konzolí PlayStation a Xbox.