Měsíční maraton na podporu projektu „Bulánci se vrací“ je úspěšně v cíli. Po návratu války polštářů hráči opravdu toužili a je to vidět na vybrané částce. Na Bulánky 2.0 přispělo 8541 lidí a dohromady poslali 7 308 770 korun. To je o 1461 % více než studio SleepTeam požadovalo, počáteční částka byla 500 tisíc korun.

Bulánci 2.0 jsou nejúspěšnějším projektem v historii Startovače. „Všem vám za vaši důvěru moc děkujeme a uděláme maximum pro to, aby Bulánci 2.0 překonali svého předchůdce,“ vzkazují tvůrci.

Vybraná částka zajistila spoustu dodatečných cílů. Bulánci 2.0 budou obohaceni o Battle Royale režim, vesmírný level se stavem beztíže, minomet s přísavnou minou, puškou pro snipera, crossplatformním multiplayerem, editorem úrovní, speciálním skinem a Brutal modem s krví pro ty, co hru podpořili, a v neposlední řadě o fotbalovou minihru: Prostřílej se k bráně.

Přečtěte si také: Dnes další prezentace Xboxu, PlayStation věří v partnerství, Avatar pomohl Star Wars

KDY BULÁNCI 2.0 VYJDOU A CO NABÍDNOU?

Studio SleepTeam plánuje Bulánky 2.0 vydat během příštího roku pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS a Android. V prvních měsících roku 2022 by měla být spuštěna PC verze v předběžném přístupu. Vývojová/nedodělaná verze hry bude dostupná pro ty, co si vybrali tuhle odměnu na Startovači.

Bulánci 2.0 se drží v zajetých kolejích legendárního prvního dílu, ale celou formu výrazně zlepšují. Těšit se můžeme na 3D válku polštářů, která nabídne nejen týmové střelky, ale také dobývací mód a dokonce i obsah pro jednoho hráče v podobě kampaně, tu bude možné hrát i v kooperaci. Součástí budou notoricky známé levely a v některých úrovních se bude střídat den a noc, případně zaúřadují nepříznivé vlivy počasí.

IndianTV.cz je mediálním partnerem Bulánků 2.0.