Minutový gameplay trailer z Hot Wheels Unleashed ukazuje všelijaká autíčka, která v těchto arkádových závodech najdeme. Podíváme se také na několik rizik a výzev, kterým budeme při zběsilých závodech čelit.

Studio Milestone současně otevřelo garáž a prozradilo, že v Hot Wheels Unleashed v den vydání bude 66 vozidel, včetně nejslavnějších originálních designů Hot Wheels za 53letou historii značky, a řada ikonických automobilů. Seznam má reprezentovat minulost, současnost i budoucnost automobilové kultury.

Nechybí klasické vozy jako jsou 1932 Ford ‘Deuce’ a 1969 Dodge Charger, moderní auta v podobě Audi R8 Spyder a Honda S2000, stejně tak hyperauta jako je 2020 Koenigsegg Jesko. Doplní je kupříkladu '55 Chevy, Copo Camaro, '71 El Camino, RAM 1500 Rebel, FIAT 500, '32 Ford, 1956 Ford Truck, 2018 Ford Mustang GT, Humvee i Mini Cooper S Challenge.

Počítat také můžete s originálními vozy Hot Wheels jako jsou Boneshaker a Twin Mill, zatímco další hráče může potěšit Batmobile, Delorean z Návratu do budoucnosti, Snoopy, K.I.T.T. a TMNT Party Wagon.

Hra Hot Wheels Unleashed vyjde 30. 9. letošního roku na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One X, Xbox One, Nintendo Switch a PC (Steam a Epic Games Store). Přečtěte si další články o hře: