Krátký gameplay trailer připomíná vydání Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged od italského studia Milestone. Užít si můžete bláznivé arkádové závody v různém terénu, s novými typy vozidel, a to v singleplayeru i multiplayeru. Hra nabízí více než 130 vozidel, včetně motorek.

„Hot Wheels je jednou z nejikoničtějších značek na světě a již po generace přináší fanouškům jedinečné zážitky,“ řekl Mike DeLaet, globální ředitel digitálních her ve společnosti Mattel. „Jsme nadšeni, že franšíza Hot Wheels se každým rokem rozrůstá a rozšiřuje, a nemůžeme se dočkat, až fanoušci začnou nové závodní dobrodružství v Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged.“

„Jsme nadšeni, že můžeme oznámit vydání hry Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged. První díl se rychle stal nejúspěšnější hrou v naší historii a tímto novým dílem jsme chtěli ještě více posunout hranice zábavy a kreativity ve světě arkádových závodů,“ řekla Luisa Bixio, generální ředitelka společnosti Milestone.

„Vytvořit pokračování je samozřejmě ještě větší výzva; laťka je vysoko a my jsme tvrdě pracovali na tom, abychom umocnili adrenalin revolučním vylepšením hratelnosti o nové akce, vytvořením nových prostředí a terénů a také novými herními režimy a vozidly. Věříme, že fanoušci všech věkových kategorií budou nadšeni zážitkem, který jsme vytvořili, a nemůžeme se dočkat jejich reakcí,“ dodala.

Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged vyšlo na PC, obě generace konzolí PlayStation a Xbox a Nintendo Switch.