A je to tu, další oznámení dodatku pro The Sims 4 – Život na horách. Sáňkování, lyžování, lezení po horách a ještě mnohem víc nás čeká v horském městečku Mt. Komorebi inspirovaném japonskou kulturou a přírodou.

MĚSTEČKO MT. KOMOREBI

V novém dodatku se bude třeba pořádně obléct, protože na zasněžených kopcích bude pěkná zima. Není však třeba se bát omrzlin, protože městečko nabídne také horké prameny. Tam můžete hledat zasloužený klid po fyzicky náročném dni na svahu či po dlouhém lezení po vrcholech. Pokud vaše simíky adrenalin neláká, můžete s nimi vyrazit na procházku bambusovým lesem a hledat svůj vnitřní klid. 

KULTURA INSPIROVANÁ JAPONSKEM

Nové stavební prvky a nábytek vám umožní zajistit vašim simíkům jejich japonský sen. Ať už ten tradiční nebo více moderní. Najdete tu stěny, okna a dveře šódži, tatami podložky či kamennou zahradu před domem a mnohé další předměty inspirované japonskou kulturou. Simíci se také mohou naučit spoustu nových tradičních receptů, které si budou vychutnávat u kotatsu stolu společně s celou rodinou nebo přáteli při světle papírových luceren. Samozřejmostí je i kulturně shodné oblečení a účesy v režimu tvorby simíka.

ŽIVOTNÍ STYL

Životy vašich simíků ovlivní také nový systém vztahů a mínění. Životní styl vašeho simíka se projeví na základě jejich zvyků, které dále ovlivňují chování. Mínění zase ovlivní simíkovy vztahy a společenské interakce; je utvářeno společnými zážitky, ať už těmi kladnými, nebo zápornými. 

Další informace a spekulace:

Na základě nyní dostupného traileru a oficiální charakteristiky

  • Automaty na jídlo a pití
  • Dodatek zřejmě přinese možnost dovolenkových pozemků i mimo dovolenkové destinace – tedy pronájem pozemku po dobu dovolené, či něco jako prázdninové domy
  • Detailněji propracované sociální sítě pro simíky?
  • Pro funkci zimních aktivit není vyžadovaný dodatek Roční období
  • Vyvýšené platformy uvnitř budov
  • Cestování vlakem?

Dodatek vychází 13. listopadu/novembra na platformách Origin (Windows i Mac), Steam, Xbox One i PlayStation 4. Již nyní lze DLC předobjednat. Více informací bude oznámeno v oficiálním livestreamu 30. října/októbra na Twitchi.

Napište nám do komentářů, co si o dodatku myslíte a zda se na něj těšíte.

Přečtěte si také: V The Sims 4 je skryté nebezpečí pro hráče