Sjednocení trilogie Hitman do Hitman World of Assassination není jedinou velkou novinkou avizovanou na konec ledna tohoto roku. V dánském studiu IO Interactive dokončují dlouho očekávaný těžký režim Hitman Freelancer.

V tomhle rogue-lite módu na Agenta 47 čeká řetězec misí s likvidaci různých členů Syndikátů. Musíte si vybrat Syndikát, najít jeho nižší členy a postupně je likvidovat, abyste se dostali k jejich hlavním představitelům. Ale pozor, pokud neuspějete, musíte začít znovu výběrem jiného Syndikátu.

Mise se budou odehrávat v lokacích z celé trilogie a vy máte mít plnou kontrolu nad tím, které zbraně budete používat. Za plnění úkolů pochopitelně budete dostávat peníze, které investujete do lepšího vybavení. Nebude to nic jednoduchého, mise budou dynamické, bez skriptů a vyžadováno bude strategické plánování.

Hitman Freelance dorazí 26. 1. spolu s bezplatnou aktualizaci, jež zahájí novou fázi nazvanou Hitman World of Assassination. Ve stejný den bude Hitman 3 přejmenován právě na novou fázi a jeho majitelé budou mít přístup k obsahu z prvních dvou dílů. Více jsme napsali zde.