Dánské studio IO Interactive oznámilo změnu u série Hitman. Hitman 3 se změní na Hitman World of Assassination a zahrne přístup k hrám Hitman 1 a Hitman 2 prostřednictvím stávajícího systému Access Pass. Současní majitelé Hitmana 3 získají bezplatný upgrade na Hitman World of Assassination na všech platformách, takže i přístup k prvnímu a druhému dílu.

Vývojáři si od této změny slibují zjednodušení pro nové hráče. Všichni budou mít stejný základní obsah a nikdo nebude zmaten, kterou edici si koupit, jaký obsah vlastní, jak uplatnit balíček Legacy nebo jak importovat lokace.

Bezplatná aktualizace pro majitele Hitmana 3 bude dostupná od 26. 1. 2023. Současně budou z prodeje staženy samostatné díly trilogie a nahrazeny novou verzí World of Assassination.

Cena pro nové hráče bude stanovena na 70 dolarů/eur a zahrne Hitman 3, Hitman 2 Standard Edition Access Pass a Hitman Game of The Year Edition Access Pass. K dispozici bude také upgrade na verzi Deluxe Pack za 30 dolarů/eur. Ta zahrne Hitman 3 Deluxe Pack, Hitman 3 Seven Deadly Sins Collection a Hitman 2 Expansion Access Pass.

Pokud na Steamu vlastníte některé přídavky, tak si nemusíte kupovat Deluxe Pack. Na kartě hry najdete možnost koupit zbývající doplňky za zvýhodněnou cenu. Například vlastníci dvou DLC zaplatí za zbývající obsah 10 dolarů/eur. Na ostatních platformách bude tato možnost dostupná v obchodě ve hře, ne v obchodě dané platformy.