Máte malý byt, ale neočekávaně přišel na svět nový člen rodiny? Zdědili jste dům po babičce, ale potřeboval by trochu oprášit podle vašich představ? Žádný problém, s novou kariérou interiérového designéra to bude hračka. Designér vám se vším pomůže, stačí když mu sdělíte své požadavky a rozpočet a může začít čarovat.

NOVÁ KARIÉRA

Celý balíček do The Sims 4 je zaměřený na novou kariéru interiérového designéra, která funguje jako kariéra na volné noze. Pomocí telefonu nebo počítače si budete vybírat své zakázky, podle toho, na co zrovna máte chuť. Začínat budete s renovacemi jednotlivých místností. Důležité je si vyslechnout své klienty a vytvořit jim tak místnost podle jejich představ - jejich oblíbené barvy? Jaké mají koníčky, jejich osobnost, to vše jsou důležité aspekty, které je potřeba znát, proto musíte své klienty před renovací pořádně poznat. Někdy bude těžké zavděčit se všem členům domácnosti, proto je dobré renovace pořádně promýšlet a snažit se najít něco, co bude vyhovovat všem. Čím více úspěšných renovací, tím lepší a dražší zakázky, takže se snažte svou reputaci a slávu udržet co nejvíce nahoře.

Předělávat nebudete jen místnosti, ale klidně i celé pozemky nebo komerční prostory (např. bar), vše záleží na tom, jakou zakázku si zrovna vyberete. Pokud je vše podle vašich (a doufejme i podle klientových) představ, můžete mu svou práci ukázat. Celé vaše snažení může skončit slzami štěstí, ale i zhrozením se a pláčem.

Přečtěte si také: Bulánci 2.0 můžou mít Battle Royale režim

NÁBYTEK

S vašimi renovacemi vám pomůže nový nábytek, který je samozřejmostí v každém rozšíření. V tomto balíčku spíše moderního stylu, včetně kuchyňské linky, která k sobě má odpovídající horní skříňky! Spousta nových dekoračních předmětů a otevřených úložných prostorů. Nově se také dočkáme modulárních sedaček. Ty budete moci složit do tvaru, který se vám zrovna líbí nebo hodí. Skládání bude fungovat na podobném principu jako u kuchyňské linky, tudíž bude na výběr několik typů jednotlivých modulů a ty si budete moci poskládat podle sebe, což bylo velmi žádané komunitou po dlouhou dobu.

S novou kuchyní přichází i oddělené varné desky a vestavěná trouba, těšit se můžete na dva typy varných desek (které mají jen kosmetický význam) - plynová a elektrická. Novým předmětem bude i toastovač (který vypadá spíše jako malá trouba), jeho přesná funkce zatím není známá.

Nezapomíná se i na simí ratolesti a pokud přijdou nečekaně a vy pro ně nemáte moc místa, je řešením využití nových stylů patrových postelí, pod které můžete umístit třeba stůl, komodu nebo další postel, abyste ušetřili trochu místa navíc. Děti i batolata si budou moci užít novou zábavu v hracím stanu.

Více informací se dozvíme 25. 5. v livestreamu na Twitchi The Sims. Herní balíček Interiér snů vychází 1. 6. na všechny platformy za obvyklou cenu 19,99€.

Zaujal vás nový balíček? Na co se těšíte nejvíc? Napište nám do komentářů.