České studio SleepTeam v souvislosti s obrovskou podporou nadcházející hry Bulánci 2.0 upravilo průběh kampaně na Startovači, kde se v době psaní článku blíží ke čtyřem milionům korun.

Pro velký zájem připravují vývojáři nové odměny a současně upravují průběh kampaně. Původní představa Bulánků 2.0 se díky vybraným penězům rozšířila a hra vznikne nejen pro počítače a konzole, ale také pro MacOS a mobilní telefony. Součástí bude editor úrovní, crossplatformní multiplayer, puška pro snipera a minomet s přísavnou minou.

Čtyři miliony korun zajistí vesmírný level se stavem beztíže a 4,5 milionu korun pak herní mód Battle Royale. Na samém vrcholu za necelou miliardu korun je nadále slibována VR verze Bulánků, což je ale stále pouze vtip.

Co se nových odměn týče, tak nyní si můžete jako odměnu vybrat tričko bílé nebo modré s bulánkem za 600 Kč, tričko modré s logem za stejnou částku a novou karetní hru Bulánci za 900 Kč.

Bulánci 2.0 vyjdou v roce 2022. V rámci odměn na Startovači si můžete koupit PC verzi, včetně předběžného přístupu do vývojové hry. Ten je v plánu na začátek příštího roku.

Bulánci 2.0 se drží v zajetých kolejích legendárního prvního dílu této české freeware hry. Velkou novinkou je nejen změna z 2D na 3D, ale také obsah pro jednoho hráče. Bulánci už nebudou čistě multiplayerovou záležitostí, ale nebudou ani zdarma.

Přečtěte si také: Legendární Bulánci se po 20 letech vrací ve velkém stylu: 3D válka polštářů pro PC i konzole

Autoři, kteří stojí za Poldou a původními Bulánky, slibují řadu novinek a vylepšení. „Vy, kteří jste si oblíbili multiplayer, se máte na co těšit! Čekají na vás týmové přestřelky i dobývací mód, kde bude lítat peří. I milovníci singleplayeru si přijdou na své.“

Pro správnou nostalgii budou připraveny notoricky známé levely. Nečekanou novinkou je kampaň, kterou bude možné hrát sólo i v kooperaci. V některých úrovních zažijeme střídání dne a noci, nebo nepříznivé vlivy počasí.

Své hrdiny si budete moci vymazlit barvami, typem povlečení i různými doplňky.

Pokud se vám Bulánci 2.0 zamlouvají, podpořit je můžete na Startovači.